Sosul Worcestershire este extrem de versatil.
Supe, tocane, carne, pasare, brânza, legume, marinade, sosuri si dressinguri –
toate acestea se pot asezona cu sos Worcestershire. Cantitatea standard este de
circa ½ -1 lingurita la o portie, dar aceasta se poate suplimenta, in functie de
preferintele personale.
Ingrediente:
2-3 cepe medii (tocate foarte fin)
2 catei de usturoi
(striviti bine)
2-3 linguri de seminte
de mustar
1 lingura de boabe de piper
1 lingurita (rasa) de
cuisoare
½ lingurita de piper
rosu
1 baton de scortisoara
½ ceasca sos de soia
2 linguri de sare
2 bucati de ansoa
(strivite bine)
½ ceasca de apa
Mod de preparare:
Se ameste bine toate
ingredientele de mai sus intr-un robot de bucatarie iar apoi se toarna intr-o
sticla si se pastreaza la frigider.
Acest sos este foarte bun pentru a marina orice
fel de carne.
Ne gasiti pe: infinitulmeu.ro
RăspundețiȘtergere