miercuri, 1 mai 2013

Incarca-ti "bateriile" - 10 modalitati de a te relaxa


Incarca-ti "bateriile" si scapa de rutina zilnica prin diverse modalitati. Mai jos voi enumera cateva dintre acestea.
1. SPA-ul este locul ideal pentru a te relaxa. Este o alegere foarte potrivita pentru un week-end sau o vacanta in care te poti bucura de tratamente de slabire, masaje, sauna, jacuzzi,  si multe altele, departe de agitatia si stresul specific marilor orase.


2. Daca nu ai timp sau bani pentru a merge la SPA, iti recomand o baie calda cu multa spuma si uleiuri aromatice. Iti garantez ca va functiona!

3. Relaxeaza-te activ. Alearga, mergi pe bicicleta, pe role, inoata, etc. Astfel te vei elibera de tensiunea acumulata si de stres iar endorfinele isi vor face aparitia (ca sa nu mai vorbesc despre efectele asupra sanatatii pe care sunt sigur ca le cunosti deja).

4. Iesi cu prietenii la un picnic. E simplu! Pregatiti ceva rapid de mancare si iesiti in natura (intr-un loc frumos, de preferat langa un lac). Bucurati-va de peisajul pe care l-ati ales si socializati cat mai mult, intr-un mod placut.

5. Asculta muzica, danseaza, canta, citeste bancuri sau carti...

6. Fii creativ. Unora le place sa scrie, altora sa picteze, sa construiasca diverse lucruri. Daca si tu te regasesti aici, fa ceea ce-ti place sa faci.


7. Planifica-ti vacanta din timp. O modalitate de relaxare (care functioneaza la mine), este aceea de a-ti planifica din timp vacanta. Stabileste unde, cand si cu cine vrei sa pleci in vacanta. Rezerva-ti biletele de avion dinainte. Daca nu ai timp de vacante iti recomand sa optezi pentru un City Break.

8. Organizeaza-ti biroul. Daca spatiul din jurul tau este dezordonat, este probabil ca tu sa te simti frustrat/a si stresat/a exact din acest motiv, fara sa-ti dai seama. Aloca-ti cateva minute pentru a-ti organiza biroul. Astfel iti vei ocupa mintea cu altceva iar la final sunt sigur ca o sa-ti placa noul "look" al biroului.



9. Fa un lucru nou. Incearca sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum: sari cu parasuta, fa bungee jumping, da-te cu tiroliana, plimba-te descult/a prin ploaie sau pe iarba, fa orice lucru pe care nu l-ai facut niciodata! 

10. Daca nici una din modalitatile de mai sus nu te-au ajutat, cu siguranta cei de la psiholistart.ro te vor ajuta! Ii recomand cu multa caldura si incredere.

Relax...

surse: bitcoinhypnosisdownloads.com(foto1), foreversinging.com(foto2), photo-dictionary.com(foto3)

3 comentarii: